Spectacol si surpriza: Tottenham si Napoli au castigat la scor meciurile, iar olandezii de la Ajax Amsterdam au fost eliminati - VIDEO



011 декабря 2015

Ultima zi a fazei grupelor Europa League a fost una cu spectacol si surprize. Tottenham si Napoli au castigat la scor meciurile, iar olandezii de la Ajax Amsterdam au fost eliminati.

 

Tottenham a primit vizita echipei franceze AS Monaco si s-a impus clar. A fost 4 la 1 pentru englezi, eroul meciului fiind Erik Lamela, cu un hat-trick in prima repriza. 



Tottenham a castigat grupa J si merge in play-off, iar AS Monaco paraseste competitia. Tot aseara, clubul italian Napoli a castigat spectaculos partida cu Legia Varsovia, scor 5 la 2. 


Napoli, echipa la care joaca fundasul roman Vlad Chiriches, a stabilit un record al fazei grupelor Europa League: 6 victorii in 6 meciuri, si 22 de goluri marcate. Din cluburile ruse, calificarea in play-off au obtinut-o Lokomotiv Moscova si Krasnodar. In acelasi timp, Rubin Kazan a incheiat grupa B pe locul 3 si a fost eliminata. Marea surpriza s-a produs, totusi, in grupa A. Cea mai titrata echipa olandeza, Ajax Amsterdam a parasit Europa League, dupa ce a remizat, in ultimul meci, cu gruparea norvegiana Molde, scor 1 la 1. Acest rezultat a lasat-o pe Ajax pe pozitia a treia in grupa.  Printre echipele favorite la castigarea Europa League, in play-off s-au calificat FC Liverpool, Borussia Dortmund sau Lazio Roma. Tragerea la sorti a saisprezecimilor competitiei va avea loc luni, la sediul UEFA de la Nyon. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑