Vladimir Kliciko are emoţii înainte de lupta cu Alex Leapai



012 февраля 2014

 

Campionul mondial la categoria grea, Vladimir Kiliciko îşi va pune din nou la bătaie toate centurile pe care le deţine, IBF, WBO şi IBO. Ucraineanul va lupta pe 26 aprilie cu pugilistul australian Alex Leapai.

"Din nou sunt cel care încearcă să-şi apere titlurile câştigate în ultimii ani. Este o sarcină extrem de dificilă pentru mine, pentru că de fiecare dată când mă confrunt cu un adversar, acesta îşi doreşte doar un singur lucru, să îmi ia toate centurile pe care le deţin", a spus Kliciko.

Leapai va lupta pentru prima dată cu un boxer de talia lui Vladimir Kliciko. Deşi porneşte cu şansa a doua în confruntarea de la Oberhausen, australianul crede că îl poate învinge pe ucrainean: "Am visat la acest moment de mic copil. Îi vedeam pe Mike Tyson sau Lennox Lewis şi nu m-am gândit niciodată că voi ajunge şi eu să lupt cu cel mai bun pugilist din lume. Acum, cred că a venit timpul meu să scriu istorie şi să duc faima Australiei. Aştept cu nerabdare lupta de pe 26 aprilie."

Noel Thornberry, antrenorul lui Leapai, consideră şi el că elevul său este pregătit pentru a-l învinge pe Kliciko. Alex Leapai evoluează în categoria grea şi a disputat până acum 37 de lupte, printre care 30 le-a câştigat, patru le-a pierdut, iar trei le-a încheiat la egalitate. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑