Liverpool ataca podiumul in Anglia. Cormoranii sunt neinvinsi de 9 meciuri



012 февраля 2015

Liverpool este din ce in ce mai periculoasa. Cormoranii s-au apropiat de podium in Anglia fiind neinvinsi de 9 meciuri. Aseara Liverpool a batut-o pe Tottenham cu 3 la 2, iar Mario Balotelli a fost erou dupa ce a marcat golul victoriei cu 7 minute inainte de final.

 

Dupa 8 meciuri fara infrangere in Premier League, dintre care 5 victorii, Liverpool a primit aseara vizita celor de la Tottenham. Cormoranii au inceput curajos partida de pe Anfield Road si au deschis scorul primii, in minutul 15 prin Markovici. Avantajul a durat insa doar 10 minute, pentru ca golgheterul lui Tottenham, Harry Kane a marcat pentru 1 la 1.

 

Acesta a si fost scorul pauzei. In partea secunda Liverpool a continuat sa joace mai bine, iar in minutul 53 a primit o sansa buna de a iesi din nou in avantaj, dupa ce Sturridge a scos un penalty. Capitanul cormoranilor Steven Gerrard a executat excelent si a facut 2 la 1. Din nou insa Tottenham a egalat repede. In urma unei lovituri libere londonezii au inscris pentru 2 la 2, dupa o faza suspecta de offside.

 

Finalul partidei a fost unul incendiar cu cele doua formatii alergand dupa victorie. Tehnicianul lui Liverpool, Brendan Rodgers a fost mai inspirat introducandu-i pe Lallana si Balotelli, cei care au si creat golul victoriei. In minutul 83, atacantul italian a marcat pentru 3 la 2, dupa o pasa venita de la englez.

 

Mario Balotelli a fost eroul lui Liverpool, insa golul inscris de atacantul ajuns pentru 20 de milioane de euro la cormorani, este abia primul in campionat in acest sezon, la a 13-a prezenta. Dupa acest succes Liverpool s-a apropiat la 3 puncte de pozitia a patra, cea care duce in preliminariile Ligii Campionilor. Pe locul 4 este Arsenal, care tot ieri a trecut cu 2 la 1 de Leicester. Pentru tunari au marcat Koscielny si Walcott.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑