Cristiano Ronaldo știe să și cânte! Imagini de la petrecerea lusitanului



012 февраля 2015

 

**VIDEO** Cristiano Ronaldo știe să și cânte! Imagini de la petrecerea lusitanului

Cristiano Ronaldo a împlinit 30 de ani pe 5 februarie 2015. Deoarece urma o partidă importantă în campionat, portughezul a așteptat încheierea partidei cu Atletico pentru a petrece cum se cuvine.

Deținătorul Balonului de Aur și-a invitat toți colegii la ziua de naștere, însă unii nu au dorit să ia parte fie din cauza oboselii, fie din cauza rezultatului de pe Vicente Calderon (0-4).

Fotbaliștii spanioli și-au dat seama de gravitatea înfrângerii și au decis în grup că nu vor onora cu prezența, știind ce ar fi urmat pentru ei dacă ar fi fost descoperiți de presa iberică.

Astfel, la ziua lui CR7, au luat parte Keylor Navas, Marcelo, Pepe, Fabio Coentrao, Luka Modric, Sami Khedira și James Rodríguez, ultimii 3 accidentați.

Presa din Spania a insistat de duminică și până în prezent asupra petrecerii lui Ronaldo, care pare să fi agitat spiritele în vestiarul madrilenilor.

În cursul zilei de joi a apărut un filmuleț de la ziua lui Ronaldo, unde fotbalistul lusitan cântă alături de cunoscutul artist Kevin Roldan, se mișcă lasciv și are mereu un pahar de băutură în mână.

Excelent pe teren, fotbalistul Realului a demonstrat că are și voce.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑