Neymar, nervos că a fost schimbat, a aruncat cu gheata înspre teren. Reacția lui Luis Enrique



 

**VIDEO** Neymar, nervos că a fost schimbat, a aruncat cu gheata înspre teren. Reacția lui Luis Enrique

VIDEO Sevilla - Barcelona 2-2. Egalul de pe terenul Sevillei a aprins din nou atmosfera în vestiarul Barcelonei.

Schimbat în minutul 73 cu Xavi, Neymar nu și-a ascuns nemulțumirea. A făcut în direcția băncii tehnice câteva gesturi prin care arăta că nu e de acord cu decizia antrenorului Luis Enrique. Odată ajuns pe bancă, brazilianul s-a descălțat și a aruncat cu gheata înspre teren.

Nu este prima dată când antrenorul Barcelonei are probleme cu starurile din subordinea sa. La începutul anului, și Messi a avut un conflict cu Luis Enrique, tot din cauza minutelor jucate.

Antrenorul a preferat să mute atenția de pe incidentul cu Neymar.

"Nu sunt fixat pe detalii atât de mici. Mă interesează ca echipa să câștige și să fie la un nivel bun. Pe mine nu mă interesează toate prostiile care vă interesează pe voi.", a declarat Luis Enrique, după meci, despre ieșirea nervoasă a lui Neymar, din momentul în care a fost schimbat.

Neymar a înscris în minutul 31 golul de 0-2, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. La finalul meciului, tehnicianul catalanilor a explicat de ce l-a schimbat pe starul brazilian: "Pe Xavi l-am introdus pentru a avea mai mult control asupra balonului".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑