&FOTO Incidente pe Arena Națională, sâmbătă! Jandarmii au intervenit în forță în peluza rapidistă



 

**VIDEO&FOTO** Incidente pe Arena Națională, sâmbătă! Jandarmii au intervenit în forță în peluza rapidistă

VIDEO Dinamo - Rapid 2-0. Primul derby bucureștean din acest sezon a fost adjudecat de Dinamo pe teren, dar în tribune au bătut jandarmii.

În repriza secundă, un fan dinamovist de la Peluza Sud - facțiune care sâmbătă seară a stat la Tribuna a 2-a pe Arena Națională, foarte aproape de galeria rapidistă - a sărit gardul și a alergat până în dreptul giuleștenilor, smulgând de pe zid un steag arborat de aceștia și stârnindu-le furia.

Rapidiștii au încercat să riposteze, dar au fost opriți de cordonul de jandarmi. În cele din urmă, oamenii de ordine au pătruns în peluza oaspeților și au început să lovească în stânga și în dreapta, pentru a-i descuraja să pornească în urmărirea acestuia, caz în care incidentele se puteau agrava.

Acela a fost unicul moment care a unit vocile celor două galerii adverse pe parcursul celor 90 de minute. Fanii celor două rivale au scandat la unison: "Gabori asasini!".

Înainte să fie prins de stewarzi, fanul dinamovist a apucat să le predea colegilor lui steagul rapidist. Apoi, a fost evacuat chiar prin fața giuleștenilor, care i-au însoțit drumul spre ieșirea din stadion cu o ploaie de scaune și bețe de steaguri, ceea ce a cauzat a doua intrare a jandarmilor în peluza oaspeților, de această dată pentru un timp mai scurt și mai reținuți în privința loviturilor aplicate suporterilor.

9.382 de spectatori au asistat la meciul Dinamo - Rapid 2-0 de pe Arena Națională, 2.709 dintre ei fiind rapidişti.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Incidente Dinamo - Rapid



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑