Lecție de atașament! Modul unic în care suporterii Sevillei au cântat imnul la meciul cu Barcelona



 

**VIDEO** Lecție de atașament! Modul unic în care suporterii Sevillei au cântat imnul la meciul cu Barcelona

VIDEO Sevilla - Barcelona 2-2. Barcelona a condus-o cu 2-0 pe Sevilla după reușitele semnate de Messi și Neymar, însă echipa antrenată de Unai Emery a revenit spectaculos și a obținut un punct, după golurile înscrise de Banega și Gameiro.

Barcelona a pierdut două puncte mari în lupta pentru titlu cu Real, poate și pentru că a avut de înfruntat un public formidabil, care a susținut-o pe Sevilla până în ultimul moment.

De altfel, fanii Sevillei au făcut spectacol încă de la pătrunderea echipelor pe teren, atunci când cei peste 40.000 de oameni au cântat imnul clubului.

Jucătorii Barcelonei au părut și ei surprinși de atmosfera de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, mai ales că Messi și compania se simt precum pe Camp Nou în multe dintre deplasările din La Liga.

Jucătorii Sevillei se simt excelent atunci când joacă în fața propriilor suporteri, iar egalul cu Barcelona nu poate fi considerat o mare surpriză.

Sevilla este singura echipă din La Liga neînvinsă pe teren propriu. Până acum, oamenii lui Unai Emery au bifat 11 victorii și 5 rezultate de egalitate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑