Daniel Niculae, după 0-2 cu Dinamo: “Șansele, foarte mici. Cei care iubim acest club, vom rămâne aici”



 

**VIDEO** Daniel Niculae, după 0-2 cu Dinamo: “Șansele, foarte mici. Cei care iubim acest club, vom rămâne aici”

VIDEO Dinamo – Rapid 2-0. Daniel Niculae a ratat sâmbătă seara cea mai mare ocazie a Rapidului în derby-ul de pe Național Arena, când a trimis în bară, la 1-0 pentru Dinamo. După meci, atacantul giuleștenilor a declarat că situația nu e deloc una fericită și șansele de salvare sunt din ce în ce mai mici.

Niculae crede că echipa sa ar fi putut să câștige dacă reușea să concretizeze ocaziile din prima repriză. “Am început meciul foarte slab, am primit gol la primul corner, după o greșeală colectivă. Am dominat prima repriză, noi am fost cei care am atacat, cei cu ocaziile. Nu am reușit să înscriem și trebuie să ne punem semne de întrebare. Jucăm același fotbal de ceva timp și nu reușim să înscriem, chiar dacă azi ne-am creat și câteva ocazii în prima repriză.”, a spus atacantul.

Jucătorul crede că șansele de salvare de la retrogradare se împuținează după eșecul din derby: “Noi nu am înscris, ei au fost mai pragmatici și au rămas cu cele trei puncte. Ne-ar fi fost mai importante nouă, în lupta pentru evitarea retrogradării, dar, din păcate, ne îndepărtăm de obicetivul nostru.

Problema este că mulți dintre noi vor pleca. Mulți dintre jucători, patroni, antrenori, de-a lungul timpului vor pleca, însă cei care iubim acest club vom rămâne tot timpul și în primul rând suporterii, pentru că ei vor fi până la sfârșit alături de această echipă.

Șansele sunt mici, foarte mici. Din păcate, jocul nu ne permite să sperăm la mai mult în momentul de față, pentru că nu avem un joc elaborat, nu aducem mingea în fața porții de foarte multe ori.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑