Totti şi Djokovic au făcut echipă pe zgura de la Roma, într-un meci caritabil



**VIDEO** Totti şi Djokovic au făcut echipă pe zgura de la Roma, într-un meci caritabil

Mai mulţi fotbalişti de la AS Roma, conduşi chiar de căpitanul giallorossilor, Francesco Totti, au dat fotbalul pe tenis şi au participat la o serie de meciuri demonstrative în scopuri caritabile, alături de unii dintre cei mai buni jucători care participă în această săptămână la turneele ATP şi WTA din capitala Italiei.

Alături de Totti, la eveniment au mai fost prezenţi Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi, Radja Nainggolan, Juan Iturbe, Leandro Paredes, Adem Ljajic, Miralem Pjanic, Ashley Cole şi Gervinho, în timp ce, printre jucătorii de tenis care au luat parte la meciurile demonstrative s-au numărat Juan Monaco, Flavia Pennetta, Caroline Wozniacki sau liderul mondial Novak Djokovic.

></p><p><img src=Eu nu trebuie să fac nimic. Francesco face totul şi nu greşeşte nicio minge".

Evenimentul s-a încheiat cu un meci 100% giallorosso, în care perechea Totti-De Rossi, căpitanii tradiţionali ai vicecampioanei Italiei, a jucat împotriva tandemului Florenzi-Nainggolan.

Cei care au dorit să asiste la meciurile desfăşurate la Foro Italico au plătit 10 euro pentru un bilet, banii obţinuţi din încasări urmând să fie folosiţi pentru a-i ajuta pe copiii defavorizaţi.

></p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑