Victorii pentru favoriți în prima zi de la Roma. Grigor Dimitrov și Gilles Simon, în turul al doilea



 

**VIDEO** Victorii pentru favoriți în prima zi de la Roma. Grigor Dimitrov și Gilles Simon, în turul al doilea

Gilles Simon s-a calificat în turul doi la Masters-ul de la Roma, transmis in direct la Digi Sport 2. Francezul a trecut de americanul Jack Sock. Condus cu 6-4 în primul set, Simon a revenit și le-a adjudecat pe următoarele doua cu 7-6 și 6-3.

În runda următoare, francezul va da piept cu Dominic Thiem, jucător care l-a învins în două seturi identice pe italianul Simone Bolelli, 7-6, 7-6. Și Grigor Dimitrov merge mai departe. Cotat cu șansa a zecea la câștigarea trofeului, bulgarul s-a impus cu 6-3, 7-6 în fața polonezului Jerzy Janowicz. Dimitrov va avea ca adversar unul din favoriții locali, Fognini, care l-a eliminat cu 7-6, 6-3 pe Steve Johnson.

De două seturi a avut nevoie și John Isner pentru a-l elimina pe Joao Sousa. Americanul, cap de serie numărul 16, a câștigat cu 7-5, 6-3 și va juca, în turul următor, cu Leonardo Mayer. În turul 2 s-a calificat și Juan Monaco. Argentinianul l-a învins în trei seturi pe sârbul Lajovic, 6-3, 6-7, 6-2, și îl va întâlni în runda următoare pe Stanislas Wawrinka.

Roger Federer și-a aflat și el adversarul: îl va înfrunta pe Pablo Cuevas, jucător care s-a impus cu 6-3, 6-2 în meciul cu Lorenzi. Un alt meci interesant se anunță cel dintre David Ferrer și Richard Gasquet. Francezul și-a asigurat participarea în turul al doilea după o victorie în fața lui Thomas Fabiano, 6-1, 7-6.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑