Genoa - Torino 5-1. Singura echipă care marchează 5 goluri, în două partide ale acestui sezon



 

**VIDEO** Genoa - Torino 5-1. Singura echipă care marchează 5 goluri, în două partide ale acestui sezon

Cu gândul la Europa League, Genoa si Torino au oferit un meci superb pe Marassi. Balul a fost deschis de Iago Falque în minutul 18 din pasa lui Borriello. Oaspeții au egalat în minutul 61, grație lui El Kaddouri, care a transformat superb o lovitură liberă.

Tot din lovitură liberă, dar cu noroc, avea să înscrie și rezerva Tino Costa, în minutul 69. Finalul a fost de vis pentru grifonul genovez, care a mai marcat 3 goluri - internaționalul italian Bertolacci a punctat cu o execuție frumoasă din marginea careului.

Un alt jucător venit de pe bancă, Pavoletti, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în prelungiri. Scorul final a fost stabilit de Costa, în minutul 95, iar Genoa o depășește pe Inter și urcă pe locul 7, fiind singura echipă care reușește în două rânduri, în acest sezon de Serie A, să marcheze 5 goluri.

Genoa (3-4-2-1): Perin - Roncaglia, Burdisso, De Maio - Rincon, Bertolacci, Kucka, Edenilson - Falque (Izzo 86), Niang (Pavoletti 73) - Borriello (Costa 53)

Antrenor: G. Gasperini

Torino (3-5-2): Padelli - Maksimovic, Glik, Moretti - Peres (Amauri 81), Benassi (Farnerud 73), Gazzi, El Kaddouri, Molinaro - Quagliarella (Martinez 49), Lopez

Antrenor: G. Ventura

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑