FRF își va apăra la TAS decizia de depunctare a CFR-ului. “Jucătorilor li s-a spus că primesc punctele înapoi”



 

**VIDEO** FRF își va apăra la TAS decizia de depunctare a CFR-ului. “Jucătorilor li s-a spus că primesc punctele înapoi”

CFR Cluj nu știe încă dacă mai are de strâns puncte pentru a încerca să se salveze de la retrogradare, viitorul fostei campioane a României depinzând de decizia pe care TAS o va da legat de depunctarea dictată de FRF, în pauza dintre tur și retur. Clujenilor li s-au luat atunci 24 de puncte, conducerea clubului susținând că acestea vor fi primite înapoi. FRF își va apăra la TAS decizia.

Cu 27 de puncte, CFR ocupă în acest moment locul 16, următoarele două clasate, Ceahlăul și Oțelul fiind matematic retrogradate. Dacă pierde la Iași etapa viitoare, formația din Gruia va fi și ea matematic în Liga a doua. Dar dacă va primi cele 24 de puncte luate în iarnă, echipa ardeleană va urca în apropierea podiumului.

Deocamdată nu se știe data la care Tribunalul de Arbitraj Sportiv va judeca acest caz, dar Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a declarat la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, că Federația își va apăra decizia.

“Federația se prezintă să-și apere punctul de vedere. Rămâne de văzut cum se va judeca, din câți oameni va fi format completul de judecată. În mod normal ar trebui să se judece până se termină campionatul, pentru că și UEFA cere, e drept, echipele care merg în cupele europene, aici nu e cazul, dar CFR, dacă nu era în insolvență și își recupera punctele, era cazul. Se poate întâmpla orice. Atâta vreme cât e o altă cale de atac, se poate întâmpla orice.”, a spus Vochin.

Prezent și el în studio, impresarul Bogdan Mara a dezvăluit ce informații are legate de acest subiect, din surse din interiorul clubului clujean: ”Jucătorii de acolo au fost anunțați de conducere că le vor veni punctele înapoi.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑