Miriuță: ”Putem ataca locurile 3-4. Doar Steaua și Petrolul sunt mai bune!”



 

**VIDEO** Miriuță: ”Putem ataca locurile 3-4. Doar Steaua și Petrolul sunt mai bune!”

Miriuță este mulțumit de modul în care elevii săi au reacționat până acum la pregătire, spune că echipa n-are un obiectiv precis pentru sezonul viitor, dar că va ținti spre locurile fruntașe ale Ligii 1.

CFR Cluj este în reconstrucție totală, după ce conducerea clubului a schimbat total optica în privința bugetului de transferuri. Cu bani mai puțini față de anii precedenți, antrenorul Vasile Miriuță are ambiția de a face o nouă echipă în Gruia capabilă să se bată iar la campionat.

Până atunci, ardelenii se pregătesc pentru noul sezon, mai ales că săptămâna viitoare vor debuta contra celor de la Jagodina în turul doi preliminar al Europa League.

Vasile Miriuță, antrenorul CFR-ului, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că-și dorește foarte mult ca echipa să debuteze cu dreptul.

”Meciul amical cu Gaz Metan Mediaș a fost ultima repetiție (DETALII AICI), așa că apreciez faptul că ne-am mișcat bine, am marcat trei goluri. Suntem bine, mai avem o săptămână până la primul meci, bine că nu ne-am accidentat.

Jucăm cu Jagodina săptămâna viitoare. Este o echipă masivă, cu șapte jucători de peste 185 de cm, sunt periculoși la faze fixe, așa că important este să ne facem jocul”, a spus Miriuță, la Digi Sport.

Referitor la echipa sa, antrenorul a specificat că echipa este în reconstrucțuie, dar că se bazează pe un schelet din trecut.

”Au venit 10 jucători noi, mai sunt alți doi în probe, nu este ușor. Dar, nu uitați că Felgueiras, Camora, Monroy, Costea au rămas, de aici plecăm. N-avem un obiectiv precis, dar țintim sus.

Cu actualul lot, putem ataca locurile 3-4. Steaua și Petrolul sunt două echipe mai bune decât celalalte, după care venim și noi acolo. Au plecat jucători importanți, precum Cadu, Piccolo, Maftei, Rui Pedro, așa la prima strigare, toți jucători de bază.

Referitor la problemele financiare, nu s-au rezolvat de tot, dar se fac pași și asta contează cel mai mult”, a conchis Miriuță la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑