Iker Casillas a plâns ca un copil la conferinţa de presă dedicată despărţirii lui de Real Madrid



foto: prosport.ro

Iker Casillas şi-a luat rămas buni de fanii lui Real Madrid cu ochii în lacrimi! Portarul spaniol a plâns ca un copil la conferinţa de presă. Casillas va juca din noul sezon la FC Porto, după 25 de ani petrecuţi la Real Madrid.

Iker Casillas va semna cu FC Porto, după 25 de ani petrecuți la Real Madrid, echipa cu care a câștigat toate trofeele posibile.

Conducătorii clubului spaniol au anunţat pe site-ul oficial că Real Madrid și FC Porto au ajuns la un acord pentru transferul lui Iker Casillas după 3 zile de negocieri.

Iker Casillas şi-a luat rămas bun de la suporteri într-o conferinţă de presă. El a plâns ca un copil şi de emoţii nu a putut vorbi prea mult.

"Mi-am scris gândurile pe o foaie. Sunt câteva cuvinte aici, ar trebui să-mi ia 30 de secunde să le citesc, dar probabil, din cauza lacrimilor, va dura o oră", a spus fostul portar de la Real Madrid, Iker Casillas. 

Iker Casillas mai avea doi ani de contract cu Real Madrid, echipă la care avea un salariu brut de 12 milioane de euro pe an. "San Iker" va juca sub formă de împrumut la gruparea antrenată de Julen Lopetegui, după ce a renunțat la 35 la sută din salariul încasat la Madrid. Porto va plăti o treime din salariul brut de 8,5 milioane de euro rămas, în timp ce Real va suporta celelalte două treimi rămase.

Casillas avea doar 9 ani, în 1990, când a ajuns la clubul madrilen. În 25 de ani la Real, portarul a petrecut 16 sezoane în Primera Division deținând și un record - a fost la 19 ani și 4 zile cel mai tânăr portar titularizat într-o finală de Liga Campionilor, câștigată contra Valenciei cu 3-0 în 2000. Cu Real Madrid, Casillas a cucerit 19 trofee.

Printre acestea se numără şi trei ale Ligii Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑