Primul trofeu de Mare Slem din cariera lui Horia Tecau: Romanul a castigat turneul de dublu de la Wimbledon - VIDEO




Un roman a devenit campion la Wimbledon. Horia Tecau a castigat turneul de dublu in pereche cu un jucator olandez. Acesta este primul trofeu de Mare Slem in cariera tenismanulu roman.


Romanul Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Roger au ajuns in varful lumii. Momentul pe care cei doi tenismani l-au asteptat de la inceputul carierei s-a produs la Wimbledon. Tecau si Rojer au infruntat in finala duetul Jamie Murray/John Peers, jucatori din Marea Britanie si, respectiv, Australia. Dupa un prim set tensionat, castigat de perechea romano-olandeza la tiebreak, au urmat 2 seturi in care Tecau si partenerul au fermecat printr-un tenis splendid. Ei s-au impus cu 6 la 4 si 6 la 4 si au devenit noii campioni ai probei de dublu, la Wimbledon. 
AMBIANTA 

Horia TECAU, TENISMAN ROMANIA 
"Au fost 2 săptămâni uimitoare pentru noi, meciuri tari. Am fost un pic nervos dimineaţa, pentru că mergeam spre a 4-a finală aici, am pierdut precedentele 3."


Jean-Julien ROJER, TENISMAN OLANDA 
"Mi-am dorit foarte mult să câştig pentru el, dar şi pentru mine şi sigur, pentru noi ca echipă."


Horia Tecau este al doilea roman campion la Wimbledon, la dublu masculin, dupa Ilie Nastase, care a triumfat in anul 1973. Performanta fabuloasa de la Wimbledon ii aduce lui Tecau si Rojer 475 de mii de euro, bani pe care ii vor imparti. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: wimbledon, horia tecau, horia tecau,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑