Start modest de sezon pentru Steaua Bucuresti: Dupa ce a pierdut Supercupa, ros-albastrii au remizat cu Petrolul, in prima etapa a campionatului - VIDEO




Start modest al sezonului pentru Steaua Bucuresti. Dupa ce joi a pierdut Supercupa Romaniei, aseara ros-albastrii au remizat acasa cu Petrolul, scor 0 la 0, in prima etapa a campionatului. Tot mai putin fani ai Stelei vin sa-si sustina favoritii.


Mirel Radoi incepe greu mandatul de antrenor la Steaua. Joi, ros-albastrii au pierdut Supercupa Romaniei in fata echipei ASA Targu Mures, iar aseara, in primul tur al campionatului, au jucat contra celor de la Petrolul. Steaua a avut cateva ocazii superbe, dar cea mai mare ratare a primei parti a fost opera oaspetilor. Nepomuceno a trimis mingea in bara din 10 metri. Stelistii au nimerit si ei bara. Papp a lovit transversala in minutul 51. Steaua si Petrolul s-au despartit la egalitate, scor0 la 0. Stelistii au avut parte de o sustinere slaba a suporterilor. Doar 2 mii 500 de fani au fost prezenti in tribunele Arenei Nationale, dintre care aproape 400 au fost fanii Petrolului. Tot aseara, Viitorul Constanta a primit vizita gruparii CFR Cluj. Oaspetii au condus cu 2 la 0. 

Fundasii feroviarilor, insa, au jucat modest. Arbitrul a dictat de 2 ori penalty pentru faulturi in careu, iar Florin Cernat a transformat de fiecare data. Astfel, CFR a scos doar o remiza pe terenul Viitorului, scor 2 la 2.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: steaua bucuresti, petrolul ploiesti, liga 1,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑