Fetele de la spadă au plecat la Campionatul Mondial, unde sunt favorite în lupta pentru medalii



 

**VIDEO** Fetele de la spadă au plecat la Campionatul Mondial, unde sunt favorite în lupta pentru medalii

Echipa feminină de spadă a României şi-a stabilit obiectivul pentru Campionatele Mondiale, care vor începe luni, în Rusia. "Avem şansa să luăm biletele la Rio mult mai repede", a spus Ana Maria Brânză.

Spadasinele lui Dan Podeanu au plecat încrezătoare spre Moscova, locul de disputare al Campionatului Mondial. Româncele vor să încheie perfect un sezon în care au cucerit deja titlul continental, dar şi medalia de aur la prima ediţie a Jocurilor Europene de la Baku.

"Am avut lucrări de control până acum, am trecut cu bine, acum este marele examen și sper să luăm notă de trecere. Este o oportunitate pentru noi să luăm biletele la Rio mult mai repede, dar dacă nu se va întâmpla asta, nu va fi un capăt de țară.", a declarat Ana Maria Brânză, înainte de plecarea din țară.

"Nu știu dacă neapărat plecăm ca favorite, dar clar avem în cap medalia.", a spus și Simona Gherman.

Mondialele de scrimă se organizează pentru al doilea an consecutiv în Rusia. La ediţia precedentă, tricolorele nu au reuşit să urce pe podium, nici la echipe, unde au fost eliminate în sferturi de Italia, nici la individual.

"Ultima dată când am participat în Rusia, anul trecut la Kazan, nu aș putea să spun că am avut cele mai bune rezultate, dar un an așa, un an așa. Dacă ne luăm după anul trecut, nu prea ne prieste, dar acum, cu suflul pe care îl avem și cu dorința pe care o avem, eu sper. Culoarul este unul destul de accesibil.", a mai precizat Ana Maria Brânză.

10 sportivi vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de scrimă, ce vor începe luni, la Moscova.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑