Fostul câştigător al Balonului de Aur, Ronaldinho îşi va încheia cariera în ţara natală



foto: fcbarcelona.com

Fostul câştigător al Balonului de Aur, Ronaldinho îşi va încheia cariera în ţara natală. Brazilianul a semnat cu gruparea Fluminense, deşi a fost aproape să ajungă în campionatul Turciei.

Chiar dacă la un moment dat ajunsese la un acord cu gruparea turcă Antalyaspor, Ronaldinho nu îşi va continua cariera în Turcia. Starul brazilian în vârstă de 35 de ani a anunțat pe o reţea de socializare unde va juca din sezonul viitor și, totodată, de unde se va retrage din activitate.

Ronaldinho a semnat un contract valabil până în decembrie 2016 cu echipa braziliană Fluminense. Astfel, fostul câştigător al Balonului de Aur se întoarce în Brazilia, după ce a petrecut ultimul sezon în Mexic, la echipa Queretaro.

Ronaldinho a mai jucat în ţara sa natală la Gremio, Flamengo şi Atletico Mineiro, cu care a câştigat competiţii regionale, dar niciodată nu a obţinut trofeul în Serie A, campionatul naţional al Braziliei.

În Europa, Ronaldinho a evoluat la Paris Saint-Germain, Barcelona şi AC Milan. Cu gruparea catalană, brazilianul a câştigat Liga Campionilor în 2006.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑