Serena Williams continua sa scrie istorie. Americanca a luat un nou titlu la Wimbledon. Ce mesaj a avut pentru adversara sa - VIDEO




Serena Williams continua sa scrie istorie. Americanca a luat un nou titlu la Wimbledon, reusind sa bata in finala tenismana din Spania, Garbine Muguruza. Williams are deja 21 de trofee de Mare Slem in palmares si e aproape de record.


Primul set al finalei a inceput surprinzator, cu Garbine Muguruza la conducerea jocului. Iberica a facut repede 2 la 0, iar apoi Serena Williams s-a trezit. Americanca a progresat de la un set la altul si de la scorul de 2 la 4 a dominat. Williams a intors meciul in favoarea sa si a castigat cu 6 la 4. In continuare, lidera topului WTA nu i-a mai permis lui Muguruza sa-si arate forta. Doar pe finalul setului secund sportiva din Spania a jucat bine, ceea ce, insa, nu a salvat-o de la infrangere. Williams a triumfat din nou cu scorul de 6 la 4. 

SINCRON: Serena WILLIAMS, TENISMANA SUA 
"Garbine a jucat atât de bine. Nici nu mi-am dat seama că s-a încheiat meciul, deoarece ea a luptat atât de tare până la sfârşit. Felicitări şi nu fii tristă. Vei ţine acest trofeu în mâini curând. Crede-mă."


Serena Williams este acum de 6 ori campioana la Wimbledon. Palmaresul ei include deja 21 de titluri de Mare Slem. Recordul istoric este detinut de legendara australianca Margaret Court, care are 24 de succese la competitii de Grand Slam. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: serena williams, wimbledon,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑