Steven Gerrard a DEBUTAT la Los Angeles Galaxy în partida cu echipa mexicană Club America



foto: espnfc.com

Steven Gerrard a debutat la noua sa echipă, Los Angeles Galaxy. El a evoluat în partida cu echipa mexicană Club America şi a ratat o ocazie de a marca. În Major Soccer League, Gerrard ar putea debuta pe 17 iulie.

Steven Gerrard, fostul căpitan al lui Liverpool, a jucat 45 de minute pentru Los Angeles Galaxy în meciul pe care echipa californiană l-a câştigat cu 2-1 în faţa mexicanilor de la Club America, în cadrul turneului internaţional Champions Cup.

Mijlocaşul de 35 de ani a fost titular la Galaxy şi a avut o ocazie mare de a marca în minutul 22, când a fost blocat senzaţional de portarul advers, Hugo Gonzalez.

Club America a deschis scorul după doar şapte minute de joc, prin Darwin Quintero. Fostul coechipier al lui Gerrard la Liverpool, Robbie Keane, a reuşit să egaleze mai târziu, iar victoria echipei din Los Angeles a fost adusă de Alan Gordon în minutul 80.

Jucătorul englez va debuta în Major Soccer League vineri, în meciul cu San Jose Earthquakes, însă este de aşteptat ca antrenorul lui Galaxy, Bruce Arena, să-l folosească pentru câteva minute şi marţi, în partida cu Real Salt Lake, din US Open Cup.

Gerrard s-a despărţit în această vară de FC Liverpool, grupare la care a evoluat fără întrerupere, începând din 1998, şi pentru care a disputat 708 meciuri, înscriind 185 de goluri în toate competiţiile.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑