Accident groaznic la finalul cursei Formula Renault! Pilotul Roberto Merhi şi-a tamponat violent monopostul



foto: automarket.ro

Accident groaznic la finalul cursei Formula Renault din Austria! Cu câţiva metri înainte de finiş, un pilot a tamponat violent din spate monopostul condus de Nicholas Latifi. 

Accidentul s-a produs la finalul celei de-a cincea curse a sezonului la Formula Renault 3.5. Roberto Merhi a tamponat din spate maşina lui Nichilas Latifi, cu câteva secunde înainte ca acesta să treacă linia de finiş.

În urma accidentului, ambele monoposturi au fost deteriorate, iar piloţii, din fericire, nu au avut de suferit. Roberto Merhi a fost exclus din această cursă şi nu va participa nici în următoarea.

Competiţia, care s-a desfăşurat pe circuitul din oraşul Spielberg, a fost câştigată de Oliver Rowland, din Marea Britanie. Acesta a obţinut a patra victorie din acest sezon şi este lider incontestabil în clasamentul general. Rowland are cu 43 de puncte mai multe decât al doilea clasat, francezul Matthieu Vaxiviere.

Următoarea etapă din acest sezon va avea loc abia la mijlocul lunii septembrie. A şasea cursă din 2015 se va desfăşura pe circuitul de la Silverstone, Marea Britanie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑