NBA: O legendă din lumea baschetului se retrage din activitate




Baschetbalistul american Tim Duncan a anunțat că se retrage din activitate, după 19 ani petrecuți la o singură echipă, San Antonio Spurs.
Ajuns la 40 de ani, pivotul a avut parte de o carieră strălucitoare, cu cinci titluri de campion în NBA și două trofee de cel mai important jucător al sezonului. Tim Duncan deține recordurile la Spurs pentru cele mai multe puncte, blocaje și recuperări.
"Fără îndoială, sunt şocat. Ne gândeam că aşa ceva ar putea să se întâmple, dar este foarte greu să accepţi decizia lui. Mai ales, după mulţi ani de succes, petrecuţi împreună cu Tim", a declarat colegul de echipă al lui Tim Dunkan, Danny Green.
În sezonul trecut, Spurs s-a calificat în faza play-off şi a fost eliminată din sferturi de Oklahoma City Thunder. După acea nereușită, baschetbalistul spunea că înfrângerea suferită îl face să se gândească la viitor.
Tim Duncan este singurul jucător din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet cu peste o mie de victorii înregistrate cu aceeași echipă.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑