Ciobotariu îl poate înlocui pe Șumudică la Chiajna! Alți antrenori din Liga 1 sunt în pericol



012 августа 2014

 

**VIDEO** Ciobotariu îl poate înlocui pe Șumudică la Chiajna! Alți antrenori din Liga 1 sunt în pericol

Concordia Chiajna a avut un start de sezon sub așteptări. Eliminați din Cupa Ligii, ilfovenii au pierdut ambele meciuri de pe teren propriu în campionat și au doar trei puncte în clasament, după victoria cu Oțelul, scor 2-1.

Înfrângerea cu Universitatea Cluj, 0-2, ar putea să-i fie fatală lui Marius Șumudică, deși noul sezon din Liga 1 este abia la început. Fostul antrenor al Rapidului nu mai este în cele bune relații cu președintele clubului, Cristian Tănase, care a găsit și o altă soluție pentru banca tehnică a Concordiei.

Liviu Ciobotariu este dorit de cei de la Chiajna, iar antrenorul în vârstă de 43 de ani a discutat deja cu oficialii clubului, alături de secundul său, Adrian Iordache.

Fostul fundaș al lui Dinamo a pregătit-o ultima oară pe FC Vaslui, de care s-a despărțit la finalul lunii aprilie, pe fondul problemelor financiare ale moldovenilor.

Deși au trecut doar trei etape în Liga 1, mai mulți antrenori au deja posturile "amenințate". Marin Barbu a plecat, deja, de la Ceahlăul Piatra Neamț, Cornel Țălnar a salvat-o de la retrogradare pe FC Brașov, dar este acum pe picior de plecare, iar Vasile Miriuță are și el probleme la CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua, eliminarea din Cupa Ligii 1 și înfrângerile rușinoase cu Dinamo Minsk, în preliminariile UEFA Europa League.

Ionel Gane nu are nici el parte de liniște la CS Universitatea Craiova, iar Leo Grozavu și-a salvat momentan postul la FC Botoșani, după victoria surprinzătoare cu Astra, scor 1-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑