CAZ ŞOCANT! O jucătoare de tenis a fost OTRĂVITĂ în timpul turneului de la Wimbledon



012 августа 2016
Foto: huffingtonpost.com
Poliția britanică, Scotland Yard, anchetează un caz incredibil ce a avut loc în timpul turneului de la Wimbledon. Sportiva de doar 18 ani, Gabriella Taylor, a fost otrăvită înainte de meciul pe care trebuia să îl dispute în sferturile turneului de juniori.
În timpul meciului disputat în sferturi, aceasta s-a așezat pe bancă și a acuzat dureri, fiind nevoită să abandoneze meciul. După ce a petrecut mai multe zile într-un spital din Southampton, aceasta a fost diagnosticată cu leptospiroză, o boală infecțioasă provocată de o bacterie luată de la animale, scrie gsp.ro.
Poliția anchetează cazul bănuind că aceasta a fost otrăvită intenționat fie de persoane din mafia pariurilor care aveau interese ca tânără să nu se piardă meciul, fie de cineva din stafful fetei.
"Victima a arătat simptomele bolii pe 6 iulie. Nu se știe când a fost ingerată otrava. Femeia în vârstă de 18 ani este încă în recuperare. Nu am făcut nicio arestare, dar ancheta continuă", a menționat poliția britanică într-un comunicat de presă, citat de Guardian.
Anchetatorii au fost acasă la sportivă și au ridicat mai multe bidoane de apă pe care le vor testa pentru a aflat dacă sunt infectate.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑