EXCLUSIV Steliano Filip, despre umilința de la U21: "Este foarte dificil, mingea alerga de la unul la altul"



012 сентября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Steliano Filip, despre umilința de la U21:

România U21 a suferit o corecție gravă la Magdeburg, unde reprezentativa de tineret a Germaniei a spulberat cu 8-0 "tricolorii" pregătiți de Viorel Moldovan (DETALII).

Selecționerul și-a pus cenunșă în cap după acest rezultat, dar, la două zile după meci, a venit rândul fotbaliștilor să explice acest scor și să detalieze sentimentele pe care le-au trăit pe gazon, în fața unei echipe din care au făcut parte titulari de drept din Bundesliga.

Golurile victoriei gazdelor au fost marcate de Malli, P. Hofmann, Amin Younes, J. Hoffmann (2), Schulz, Da Costa și Stark. Din tabăra nemților au lipsit nume grele ca Durm, M. Meyer, Goretzka, Volland, Ter Stegen sau Bittencourt, dar asta nu a ușurat misiunea echipei României.

"Este dificil, este foarte greu să privești înapoi. Am luat un gol foarte rapid și mai ales cu o echipă care nu te iartă, care îți dă gol la fiecare fază dacă poate. Chiar mă uitam la tabelă în minutul 15, era 3-0 și parcă nu știam ce se întâmplă. A fost dificil", a declarat fundașul stânga Steliano Filip, integralist în coșmarul de la Magdeburg.

Acesta a încercat să explice de ce el și colegii săi au fost depășiți total de nemți: "Era o stare de euforie, am bătut Muntenegru, am întors rezultatul de la pauză. Dar poate este o pălărie prea mare Germania pentru noi. I-am simțit bine puși la punct fizic. După ce am luat acel gol foarte repede, practic nu ne mai găseam în teren, numai mingea alerga de la unul la altul".

Viorel Moldovan nu și-a mai certat jucătorii după meci: "După meci nu ne-a mai spus nimic, a fost supărarea prea mare. Ne uitam unii la alții și nu puteam să credem. E dureros să iei 8 goluri, dar a doua zi am avut o ședință și trebuie să învățăm din acest eșec și să privim înainte", a mai declarat Filip, ÎN EXCLUSIVITATE pentru DIGIsport, făcând și o promisiune fanilor naționalei: "Urmează o campanie nouă și sperăm să spălăm rușinea și să ne calificăm".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑