Imnul României la Grand Prix-ul de judo de la Zagreb. Monica Ungureanu, primul aur la acest nivel



012 сентября 2014

 

**VIDEO** Imnul României la Grand Prix-ul de judo de la Zagreb. Monica Ungureanu, primul aur la acest nivel

Categoria 48 kg, în care Alina Dumitru a făcut istorie în judo-ul românesc, nu a rămas neacoperită, după retragerea campioanei olimpice din 2008, de la Beijing. Vineri, la Grand Prix-ul de la Zagreb, Monica Ungureanu a cucerit medalia de aur, obținând pentru prima sa victorie la o competiție de asemenea nivel.

Sportiva în vârstă de 25 de ani s-a născut în Craiova și a început să practice judo în 1999, pe când avea doar 11 ani, la C.S.M.L.P.S. Craiova. În 2003 a plecat C.S.M. Cluj, dar nu a petrecut mult, înainte de a ajunge la CS Dinamo, unde activează încă din 2004.

Până acum, pe plan internațional, Monica Ungureanu a obținut un loc 3 la Campionatul European de juniori din 2006 (Franța) și un loc 2 la Campionatul European de juniori din 2007 (Spania). Pe plan intern, potrivit fișei publicate pe site-ulu lui CS Dinamo, este multiplă campioană națională în perioada 2004-2011 și a ocupat locuri pe podium la diferite etape de cupă mondială, însă fără a câștiga, până acum.

"E prima medalie de aur la un Grand Prix și sunt foarte fericită. Nu mă așteptam ca meciul să decurgă așa. A fost destul de palpitant și pentru mine, dar și pentru antrenoarea mea, care a fost pe margine, dar într-un final a fost bine.", a declarat Monica Ungureanu, după cucerirea medaliei de aur la Grand Prix-ul de judo de la Zagreb, la categoria 48 de kilograme.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑