Steaua a rămas fără galerie. Fanii de la Peluza Sud au plecat în timpul primei reprize a partidei



012 сентября 2014

 

Steaua a rămas fără galerie. **Fanii de la Peluza Sud au plecat** în timpul primei reprize a partidei

Fanii roș-albaștrilor nu și-au încurajat deloc favoriții la meciul cu Gaz Metan Mediaș (DETALII AICI și VIDEO). În plus, suporterii de la Sud au plecat din Ghencea în minutul 16 al partidei.

Steaua a făcut, fără să vrea, o repetiție bună pentru meciul cu Aalborg, din Grupa J a UEFA Europa League, programat joi, de la ora 22:00, pe Arena Națională. Deși spectatorii au avut voie la meci, aceștia nu și-au încurajat deloc favoriții, cel puțin în primele 45 de minute ale partidei cu Gaz Metan.

În plus, fanii de la Peluza Sud au plecat de pe Ghencea în minutul 16, nemulțumiți de faptul că nu sunt lăsați să arboreze un banner anume.

De când clubul a fost suspendat și amendat drastic de către UEFA, oficialii Stelei își iau toate măsurile pentru ca echipa să nu mai aibă de suferit din această direcție.

Suporterii campioanei sunt nemulțumiți și pe jucători pentru rezultatele din ultima vreme. La meciul cu Viitorul ei le-au reproșat acest lucru elevilor lui Gâlcă.

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑