Gabi Torje a explicat de ce echipa naţională e un grup unit. Ce obiectiv are la Euro 2016



012 октября 2015

 

**VIDEO** Gabi Torje a explicat de ce echipa naţională e un grup unit. Ce obiectiv are la Euro 2016

România s-a calificat la Euro 2016 şi bucuria jucătorilor a fost una mare. Fotbaliştii au sărbătorit prezenţa în Franţa, în vestiar, dar şi la hotelul din Feroe. Gabi Torje a explicat motivul pentru care echipa naţională reprezintă un grup unit.

"Suntem un grup unit pentru că venim mulţi dintre noi de la tineret. Am fost împreună foarte mulţi, în două campanii de tineret. Acest lucru se vede. Suntem un nucleu, 15-16 jucători care am jucat la aproape fiecare meci sau am fost convocaţi", a spus Torje, într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Euro Fotbal, la Digi Sport.

Fostul dinamovist şi-a trasat şi obiectivul de la European: speră ca România să treacă de faza grupelor, lucru pe care reprezentativa noastră l-a reuşit o singură dată în istorie, la Euro 2000, atunci când a ajuns în sferturi, ieşind din "grupa morţii", cu Portugalia, Anglia şi Germania.

"Trebuie să ne gândim la acest lucru, la ieşirea din grupă. Aşteptăm tragerea la sorţi şi eu sper să ieşim din grupe. Ce a fost e istorie, important este ce urmează. Trebuie să ne pregătim mai bine. Trebuie să ne gândim că la Campionatul European s-au calificat cele mai bune echipe din fiecare grupă. Ne dorim cu toţii să fim în cea mai bună formă. Mi-aş dori o grupă uşoară ca să putem ajunge în fazele eliminatorii", a adăugat jucătorul lui Osmanlispor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑