România a încheiat la egal partida cu Kazahstan din preliminariile Campionatului Mondial



012 октября 2016
Foto: libertatea.ro
Naționala României a obținut doar un egal în partida cu Kazahstan din preliminariile Campionatului Mondial. Meciul de la Astana s-a încheiat fără goluri.
România a avut probleme mari în confruntarea cu kazahii. Căpitanul Dragoș Grigore a fost scos din teren la mijlocul primei reprize. În urma unui duel cu un adversar, fundașul român s-a ales cu o fractură de piramidă nazală.
Un al fundaș al națioanlei României, Cristian Săpunaru s-a ales cu șase dinți sparți după ce a fost lovit cu capul în bărbie de un jucător kazah.
Muntenegru a învins în deplasare Danemarca, scor 1-0, și a devenit lider în grupa E, unde România este pe locul trei cu cinci puncte acumulate.
Tot aseară, campioana mondială, Germania a obținut a treia victorie consecutivă în preliminarii. Panzerele au învins Irlanda de Nord cu 2-0. Golurile gazdelor au fost marcate de Draxler și Khedira. În aceeași grupă, Cehia a remizat acasă cu Azerbaidjanul, scor 0-0.
Reprezentativa Angliei a pierdut primele puncte în această campanie preliminară. Selecționata Albionului a încheiat la egalitate partida din deplasare cu Slovenia. Meciul de la Ljubljana s-a terminat fără goluri.
Naționala Slovaciei a învins fără drept de apel în fața propriilor suporteri Scoția în grupa F. Echipa antrenată de Jan Kozak s-a impus cu scorul de 3-0.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑