Dinu Gheorghe: "Mi-a garantat Moraru că Rapid iese din insolvență la vară!"



 

**VIDEO** Dinu Gheorghe:

Dinu Gheorghe îi anunță pe fanii Rapidului că nu mai au mult de suferit pentru situația în care se află clubul din Giulești.

Fostul președinte de la Astra Giurgiu va deveni șeful rapidiștilor, după ce Valerii Moraru, patronul echipei, i-a promis că va salva echipa.

"Domnul Moraru mi-a garantat că la vară Rapid va ieși din insolvență. Eu îmi doresc, dacă va fi să fie, ca Rapid să scape de probleme la finalul sezonului", a admis Gheorghe.

Prezent la ultima partidă a alb-vișiniilor, fostul președinte din Grant poartă negocieri cu acționarul majoritar. Dinu poate prelua funcția pe care a ocupat-o și în cel mai bun sezon european al clubului.

În 2005-2006, jucătorii antrenați de Răzvan Lucescu ajungeau până în sferturile de finală ale Cupei UEFA. Obiectivul este altul acum. Cu zece puncte în 16 etape, rapidiștii se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

"Dacă totul e normal, vom vedea, probabil că în zilele următoare voi fi numit președinte la Rapid. Obiectivul pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare. Dacă Rapid se scapă, este un lucru echivalent cu câștigarea campionatului", a recunoscut Dinu Gheorghe.

Pancu și compania sunt pe poziție retrogradabilă în Liga I și nu au mai câștigat un meci în campionat de opt etape. Pe 14 septembrie, bucureștenii treceau de Universitatea Cluj, cu 2-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑