Moldova (U-21) vs Cehia (U-21): Nuntă după victorie şi înmormântare după înfrângeri



 width=

"Nu trebuie să facem nuntă după victorie şi înmormântare după înfrângeri". Aceasta este reacţia antrenorului selecţionatei de tineret, Dănuţ Oprea înainte de partida cu Cehia din preliminariile Campionatului European 2017. "Tricolorii" mici se află pe ultimul loc în grupă, iar Dănuţ Oprea speră că echipa a reuşi să obţină un rezultat bun pentru a urca mai sus în clasament.

Înaintea partidei cu Cehia din preliminariile EURO 2017, Moldova are patru puncte după cinci partide disputate. "Tricolorii mici" au învins Muntenegru pe teren propriu şi au remizat cu Malta. Celalte trei partide echipa naţională le-a pierdut, încasând cinci goluri.

 width=

"Nu trebuie să facem nuntă după victorie şi înmormântare după înfrângeri. Noi trebuie să mergem în continuare pe un drum ascendent. Trebuie ca aceşti copii să crească. Să prindă încredere în ei. Trebuie să prindă moral, pentru că ştiţi prea bine că naţionala U 21, sau scopul acestei naţionale este de a creşte jucători. Este practic anticamera echipei mari", a spus selecţionerul.

Selecţionerul Dănuţ Oprea se confruntă şi cu probleme de lot înaintea meciului cu Cehia.

"Avem jucători potenţiali titulari care sunt accidentaţi. Începând cu Mîţu, Vlas, Macriţchii. Starâş are probeleme de disciplină. Am încercat să convocăm tot ce avem mai bun , indiferent de vârstă, pentru a reuşi să alcătuim un 11 competitiv, un 11 agresiv, un 11 care să pună presiune şi să lupte cu adversarul", a adăugat aceasta.

Naţionala de tineret va întâlni Cehia, luni, 16 noiembrie, la Orhei. Adversara Moldovei se află pe locul secund în grupă cu cinci puncte după trei etape disputate şi are cu patru puncte mai puţine decât liderul Belgia.

Totodată, acesta va fi ultimul meci din acest an pentru echipa pregătită de Dănuţ Oprea.

 width=

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑