Reghe: "Când scapi singur cu portarul, trebuie să marchezi!" Iancu a ratat cea mai mare ocazie a Stelei



012 декабря 2013

 

></p><p><strong>Chelsea</strong> a învins-o pe <strong>Steaua</strong> cu 1-0 (<span style=VIDEO AICI), în ultimul meci al grupei E din UEFA Champions League. Singurul gol al partidei a fost înscris de Demba Ba, în minutul 10. 

Campioana României a avut şansa egalării 3 minute mai târziu, prin Gabi Iancu. Atunci, atacantul de 19 ani a primit o minge excelentă printre fundașii adverși, la capătul unui contraatac rapid. A scăpat singur cu portarul, dar balonul trimis din marginea careului a trecut la foarte mică distanță de stâlpul stâng al porții lui Schwarzer. A fost poate cea mai mare ocazie a Stelei în partida de pe Stamford Bridge. 

VIDEO Rezumatele tuturor meciurilor din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League şi echipele calificate în optimi

La finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf a amintit de această fază, dar s-a declarat mulţumit de evoluţiile pe care le-au avut tinerii Iancu şi Stanciu, care au fost pentru prima dată titularizaţi împreună în tricoul roş-albastru.

"Șanse am avut. Când scapi unul contra unul cu portarul, trebuie să marchezi. Din păcate, noi nu am făcut-o, iar scorul a rămas 1-0. Stanciu și Iancu au jucat destul de bine. Trebuie să se antreneze mult mai mult, fiindcă s-a văzut o diferență foarte mare între jucătorii noștri și ai lor.", a declarat Reghecampf, la finalul partidei.

VIDEO Ratarea lui Gabi Iancu:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑