Napoli – AS Roma 3-0. Gazdele vor lupta pentru a cincea Cupă a Italiei



013 февраля 2014

Napoli a ajuns în a opta finală de cupă din istorie după ce a eliminat-o pe Roma. Echipa lui Benitez a câştigat cu 3-0 acasă, după eşecul cu 2-3 din capitală, în prima manşă.

În returul cu Napoli, Roma a ratat calificarea în finala cupei, deşi câştigase cu 3-2 în prima manşă. Callejon a anulat avantajul romanilor din centrarea perfectă a lui Maggio (33). Ajuns la pauza meciului de pe San Paolo, Maradona a putut asista la un debut fulminant de repriză secundă al echipei lui Rafa Benitez (DETALII AICI).

Higuain a făcut 2-0 în minutul 49, apoi, la numai două minute şi jumătate, Jorginho a consfinţit calificarea napoletanilor. Doar Destro i-a mai dat emoţii lui Reina la cealaltă poartă (60), iar cu zece minute înainte de final, Strootman şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a văzut două cartonaşe galbene la aceeaşi fază (79).

În finala cu Fiorentina, Napoli îşi poate adăuga în vitrină a 5-a cupă din istorie.

Echipele:

Napoli: Reina – Maggio, F. Fernandez, Albiol, Ghoulam – Callejon, Inler, Jorginho (Henrique 85), Mertens – Hamisk (Behrami 76), Higuain (Insigne 82). Antrenor: Rafa Benitez

AS Roma: De Sanctis – Torosidis (Maicon 49), Benatia, Castan, Bastos – Pjanic (Totti 62), De Rossi, Strootman – Gervinho, Destro, Ljajic (Florenzi 56). Antrenor: Rudi Garcia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑