Maradona în extaz pe San Paolo, la victoria lui Napoli contra Romei, în semifinalele Cupei Italiei



013 февраля 2014

 

**VIDEO** Maradona în extaz pe San Paolo, la victoria lui Napoli contra Romei, în semifinalele Cupei Italiei

Napoli a fost în sărbătoare miercuri seara, nu doar pentru că formația locală s-a calificat în finala Cupei Italiei după o victorie electrizantă, 3-0, în returul semifinalelor Cupei Italiei, contra Romei. Un alt motiv de bucurie pentru suporterii napoletani a fost prezența în tribunele stadionului San Paolo a lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist care a jucat vreodată pentru Napoli.

Maradona a venit la meci la pauză și a luat loc în tribuna oficială alături de președintele clubului Aurelio De Laurentis. Argentinianul a avut reacții de suporter înfocat la cele două goluri marcate în a doua repriză de favoriți, reușitele lui Higuain din minutul 48, respectiv Jorginho, din minutul 51.

În vârstă de 53 de ani, Diego Maradona a jucat la Napoli între 1984 și 1991, înscriind 81 de goluri în 188 de partide. Cu el în echipă Napoli a cucerit singurele două titluri din Serie A din palmares, în 1987 și 1990, Cupa Italiei în 1987, Cupa UEFA ÎN 1990 ȘI sUPERCUPA iTALIEI ÎN 1990. A fost golgheterul Serie A în sezonul 1987-1988, și e golgheterul all time al napoletanilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑