Războiul dintre Concordia Chiajna şi Zimbru continuă!



013 февраля 2014

 

Şefii clubului din România s-a supărat foc după ce „galben-verzii” au publicat imaginile cu faulturile şi bătaia generală după amicalul de vineri, jucat în cantonamentul din Turcia.

Bătaia generală dintre jucătorii de la Zimbru şi Concordia Chiajna continuă şi în fara terenului. Reprezentanţii clubului din România au publicat un comunicat în care spun că: Ni se pare lipsit de fair-play să difuzezi imagini dintr-un punct de vedere subiectiv, în care se văd doar faulturi de joc comise de fotbaliștii Chiajnei. Clubul nostru ar fi trecut cu vederea aceste incidente, chiar și în condițiile în care un jucător al nostru s-a ales, în urma unui atac lipsit de orice logică, cu un os fracturat!

În aceeaşi declaraţii se mai spune că fostul căpitan al echipei naţionale de tineret, Ion Jardan l-a accidentat intenţionat pe Nicolae Bucurică. Anterior, Concordia a mai acuzat un alt fotbalist moldovean că l-ar fi accidentat pe Wellington, însă din imaginile publicate de Zimbru se observă că acesta s-a autoaccidentat.

Directorul general al "zimbrilor" Igor Oprea, a refuzat să comenteze acuzaţiile, motivând că nu este la curent cu cele întâmplate.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑