Pavel Ciobanu mizează pe Barca în partida cu Atletico Madrid. Meciul va fi difuzat, în direct, la 2 Plus



 

08.04.2014 20:16

Barcelona este cea mai puternică echipă a momentului din Liga Campionilor. Cel puţin asta afirmă, preşedintele FMF Pavel Cebanu, care mizează pe victoria catalanilor în partida din această seară cu Atletico Madrid. Meciul va fi difuzat, în direct, la 2 Plus.

Barcelona s-a despărţit la egalitate, scor 1 la 1 cu Atletico Madrid în prima manşă din sferturi. În această seară catalanii au nevoie doar de victorie sau de o remiză cu multe goluri pentru a obţine calificarea în semifinale. Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, nu crede că Barca va avea probleme în acest duel.

“Măcar că a jucat 1 la 1, Barcelona este cea mai puternică echipă la ora actuală. Joacă un fotbal rapid, când trebuie ţine mingea. Că oamenii spun că ei joacă tika-taka. Că ţin mingea din urmă. Câte o dată trebuie să ţii mingea ca băieţii să se răsufle. Ei joacă un fotbal total, cu pase care sunt dintr-o atingere”, a declarat Pavel Cebanu.

De partea cealaltă, Atletico Madrid vrea să spulbere blestemul calificării în semifinale. Madrilenii nu s-au mai calificat de 40 de ani în penultimul act al competiţiei. Partida Atletico - Barcelona va difuzată în această seară de la 21 şi 45 la 2 Plus. De la aceeaşi oră, dar pe Canal 3, Borussia se va duela cu Real Madrid.

Real şi-a făcut un bagaj foarte bun câştigând cu 3 la 0 şi cred că ei tot se vor califica mai departe, este de părerea Cebanu.

Anul trecut, în semifinale, atacantul Borussiei, Robert Lewandowski a eliminat de unul singur spaniolii reuşind să marcheze de 4 ori în poarta echipei Real Madrid.

Pentru a obţine calificarea în semifinale, Borussia trebuie să marcheze de 4 ori şi să nu încaseze nici un gol.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑