Transferurile iernii la Steaua, neinspirate după părerea rivalilor de la Dinamo. ”Pintilii ar fi fost bun!”



 

**VIDEO** Transferurile iernii la Steaua, neinspirate după părerea rivalilor de la Dinamo. ”Pintilii ar fi fost bun!”

VIDEO Astra - Steaua 0-0. Remiza pe care gruparea din Ghencea a obținut-o la Giurgiu, în Duminica Paștelui, a redus la doar două puncte avantajul pe care campioana îl avea față de echipa de pe locul doi, ASA Târgu Mureș.

Politica managerială a roș-albaștrilor a fost criticată de unul dintre liderii rivalei de-o viață, Dinamo. Ionel Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, a spus că transferurile din ultimul mercato n-au fost chiar inspirate.

”În acest moment, sunt probleme la Steaua, asta și pentru că entuziasmul nu mai este la fel de mare ca la finalul turului.

Apoi, având această mare distanță față de locul doi au dat prea ușor drumul unor jucători reprezentativi, adevărat au luat niște bani pe ei, au venit alți jucători care nu s-au integrat așa repede cum au crezut ei și nu în ultimul rând, la un moment dat, n-au vrut să se mai folosească de anumiți fotbaliști ale căror contracte expira la vară”, a spus Dănciulescu.

Chestionat dacă cei de la Steaua au greșit pentru că nu l-au readus pe Mihai Pintilii la echipă, Ionel Dănciulescu a replicat:

”Cu siguranță, da. Pintilii este un fotbalist foarte bun, foarte util pentru echipă, chiar dacă nu ia ochii la prima vedere. Eu zic că trebuia adus la Steaua, au greșit în privința lui.”

Lucian Sânmărtean, Lukasz Szukala și Claudiu Keșeru au fost cedați de Steaua și în locul lor au fost aduși Gabi Tamaș, George Țucudean și Rareș Enceanu. Au plecat trei titulari indiscutabili și au venit trei oameni care n-au reușit să se impună constant în primul 11. Și cifrele sunt de partea celor care nu mai sunt în Ghencea.

În plus, în vară îşi mai încheie angajamentele cu Steaua Prepeliță, Arlauskis şi Latovlevici, în timp ce Rusescu se va întoarce la FC Sevilla și Bourceanu la Trabzonspor. Şansele ca aceştia să îşi prelungească înţelegerile sunt infime, astfel că roş-albaştrii vor pierde gratis la finalul acestui sezon cel puțin 3 dintre cei mai importanţi titulari.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑