Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor



Real Madrid s-a calificat en fanfare în semifinalele Ligii Campionilor. "Los Blancos" au câștigat cu 3:0 returul de pe teren propriu contra lui Wolfsburg și i-au eliminat pe germani din sferturi cu scorul general de 3-2.

Vedeta Realului, Cristiano Ronaldo, a marcat toate cele 3 goluri în manșa retur a duelului. Având de recuperat dezavantajul de două goluri din partida tur, Real a apăsat din start pe accelerator.

Galacticii au marcat primul gol după ceva mai mult de un sfert de oră de joc prin Cristiano Ronaldo și tot portughezul a egalat situația la general cateva zeci de secunde mai târziu.

Realul a reușit o spectaculoasă "remontada" în minutul 77, când tot Cristiano Ronaldo a marcat pentru 3-0, gol cu care a adus calificarea clubului regal în semifinale.

În penultimul act al competiției a ajuns și Manchester City. După 2-2 în deplasare, englezii au învins pe teren propriu formația Paris Saint-Germain cu 1-0.

În prima repriză a meciului atacantul lui City, Sergio Aguero, a ratat un penalty, dar "citadinii" au înclinat balanța în favoarea lor prin golul înscris de Kevin de Bryune cu 14 minute înainte de final.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑