Zvonuri infirmate! Mircea Lucescu rămâne la Şahtar Doneţk, însă vrea o schimbare



Foto: reporterntv.ro

Mircea Lucescu rămâne la Şahtar Doneţk, dar vrea o schimbare a formatului campionatului din Ucraina. Impresarul tehnicianului român, Arcadie Zaporojanu a infirmat zvonurile apărute în presa din Turcia că la sfârşitul acestui sezon acesta va prelua gruparea Fenerbahce Istanbul. 

Contractul lui Mircea Lucescu cu Şahtar Doneţk expiră la sfârşitul acestui sezon, însă antrenorul român are o opțiune de prelungire pentru încă un an. Anterior, presa din Turcia a anunţat că Lucescu s-a înţeles cu şefii echipei Fenerbahce şi că va prelua această formaţie din vară.

"Dumnealui îşi doreşte să continue la Şahtar Doneţk, chiar dacă există unele oferte sau discuţii. Dar discuţiile nu au demarat cu niciun club din cele menţionate în presă în ultimele zile. Ba mai mult! Dumnealui doreşte să rămână împreună cu toată echipa sa", a spus Arcadie Zaporojanu.

Impresarul lui Mircea Lucescu, Arcadie Zaporojanu mai spune că formatul campionatului Ucrainei ar putea fi schimbat. Astfel, în prima ligă valorică ar urma să fie redus numărul echipelor, iar meciurile tur-retur se vor disputa în prima parte, în timp ce în a doua va fi o rundă de play-off.

"Acelaşi derby Dinamo Kiev - Şahtar, sau Dinamo Kiev - Dnipro, Dnipro - Şahtar, s-ar repeta de două ori cel puţin în vară şi de două ori în toamnă. Asta ar egala şansele echipelor care pe moment sunt, din cauza conflictului armat din Ucraina sunt plasate nu la Lugansk, nu la Doneţk, nu la Mariupol, ci joacă majoritatea la Kiev. Cam ăsta ar fi un motiv, destul de esenţial în viziunea lui Mircea Lucescu, ca dumnealui să rămână sau să nu rămână în Campionatul Ucrainei", a adăugat impresarul.

Mircea Lucescu se află pe banca tehnică a echipei Şahtar Doneţk din 2004. În Turcia, Lucescu a pregătit formaţiile Galatasaray şi Beşiktaş.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑