Gâlcă a inovat de la primul antrenament în Ghencea. Schimbare majoră față de mandatul lui Reghecampf



Gâlcă a inovat de la primul antrenament în Ghencea. **Schimbare majoră** față de mandatul lui Reghecampf

Costel Gâlcă a impresionat de la primul antrenament ca antrenor al Stelei, în primul rând prin staff-ul său extrem de numeros.

Steaua a efectuat prima ședință de pregătire din perioada de vară de după câștigarea titlului 25, dar și din mandatul lui Costel Gâlcă. După ce la primele ore ale zilei au efectuat vizita medicală (DETALII AICI și VIDEO), steliștii s-au reîntâlnit câteva ore mai târziu, în Ghencea, pentru prima ședință de pregătire a noului sezon.

După o ședință în care a făcut cunoștință cu toți jucătorii, și-a prezentat staff-ul și le-a spus băieților câteva dintre principiile sale, Gâlcă și-a scos elevii pe gazon, momente la care au putut asista și reprezentanții mass-media.

Prima impresie pe care a lăsat-o Gâlcă, de la distanță, este aceea că a reușit să-și aducă în staff câți oameni a dorit și că Steaua, cel puțin din acest punct de vedere, se poate compara cu marile forțe ale Europei.
Noutatea absolută pe care a adus-o noul antrenor este aceea că jucătorii au văzut mingea chiar de la primul antrenament, lucru care nu s-a întâmplat niciodată în mandatul lui Laurențiu Reghecampf.

Cu Gâlcă supervizor, noii săi colaboratori și-au intrat repede în pâine. Rând pe rând, Julian Jimenez și Ciprian Prună au condus exercițiile fizice, după care, la alergare, a venit rândul lui Dică să-și intre în rol.

Mai mult, la miuța de după, Dică (34 de ani, de aceeași vârstă cu Sânmărtean) a participat și el, atmosfera fiind una destinsă, relaxată, semn că ”echipa Gâlcă” a fost rapid asimilată de Gardoș și compania.

Apropo de Florin Gardoș, fundașul central a făcut antrenamente separate la sala de forță, fiind în recuperare după o accidentare care l-a făcut indisponibil și pentru cele două amicale ale tricolorilor cu Algeria și Albania.

De la antrenament a lipsit și Varela, care a pierdut avionul spre București, dar el se va alătura colegilor până duminică, când este prevăzută plecarea spre primul cantonament, cel din Italia, de la Saint Vincent. În schimb, au fost prezenți noutățile Alin Toșca și Florentin Pham Huy, dar Gâlcă mai vrea întăriri (DETALII AICI)

Rămâne de văzut cum se vor adapta jucătorii la metodele de lucru ale lui Gâlcă, dar jucătorii sunt optimiști (DETALII AICI și VIDEO). În plus, curiozitatea lor este maximă față de metodele de antrenament ale lui Jimenez, care vor fi complet diferite față de cele ale lui Neubert. (DETALII AICI și VIDEO)

Portar: Florin Niţă

Jucători: Răzvan Grădinaru, Nicolae Stanciu, Ionuţ Neagu, Florin Gardoş, Alin Toşca, Alexandru Târnovan, Lucian Filip, Claudiu Keşeru, Lucian Sânmărtean, Gabriel Matei, Alexandru Aldea, Robert Vâlceanu, Gabriel Iancu, Adrian Popa, Cornel Râpă, Andrei Prepeliţă, Mihai Răduţ, Paul Pârvulescu, Iasmin Latovlevici, Florentin Huy Tien Pham

De la reunire au lipsit Cojocaru şi Szukala (învoiţi, se vor alătura lotului pe 16 iunie), Chipciu, Tănase şi Arlauskis (vor merge sub comanda lui Costel Gâlcă pe 19 iunie, în Italia) şi Fernando Varela. Toţi jucătorii au lipsit motivat şi au primit câteva zile în plus de vacanţă, deoarece au participat la acţiuni ale echipelor naţionale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑