Caracatița Regina a prezis că Germania va învinge Portugalia în primul meci din grupa G



www.romanian.ruvr.ru

Noul oracol al Germaniei la Campionatul Mondial din acest an, caracatița Regina a făcut prima predicție. Caracatița a prezis că Germania va învinge Portugalia în primul meci din grupa G pe 16 iunie.

"Ea a preferat containerul cu steagul german. Mâncarea din cutia cu drapelul portughez a rămas acolo. Acest lucru înseamnă că ceea ce este în interior nu este gustos", a spus Martin Hansel, directorul aquaprk Berlin.

Caracatiţa Regina este considerată succesoarea caracatiţei Paul, care a devenit celebră după Campionatul European din 2008 şi Campionatul Mondial din 2010, unde a prezis cu exactitate toate rezultatele.

Şi japonezii au oracolul lor. Caracatiţa Hacchan a prezis victoria echipei naţionalei a Japoniei în partida cu reprezentativa Coastei de Fildeş din cadrul grupei C.

Partida dintre Japonia şi Coasta de Fildeş este programată la Recife pe 14 iunie la patru dimineaţa, ora Moldovei. La acest Mondial un oracol a prezis deja corect un rezultat. Broasca ţestoasă "Cap Mare", care este oracolul brazilienilor a ghicit că selecţionata ţării gazdă va învinge Croaţia în meciul de deschidere. Brazilia s-a impus la Sao Paulo cu scorul de 3-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑