Steaua, văzută favorită la titlu și de la Cluj. ”Un grup puternic, cu jucători foarte buni”



 

**VIDEO** Steaua, văzută favorită la titlu și de la Cluj. ”Un grup puternic, cu jucători foarte buni”

Ciprian Deac și-ar dori ca CFR să aibă forța de a se bate la titlu, dar spune că tot Steaua este favorită, deși lupta va fi mai încinsă ca-n alți ani.

Cei de la CFR Cluj își doresc să întrerupă tradiția care spune că ardelenii câștigă titlul doar în anii pari. După 2008, 2010 și 2012, gruparea din Gruia a ratat titlul în 2014, dar elevii lui Vasilie Miriuță sunt gata să aducă al patrulea mare trofeu în 2015.

”Mă bucur pentru asta, pentru că eu nu-mi doresc să fim o echipă de pluton, ci una care să se lupte acolo sus. Ar fi frumos ca-n campionatul viitor să fim o candidată serioasă la titlu”, a spus Deac, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Deac, care se putea lupta pentru cununa cu lauri a sezonului viitor pentru o altă echipă - Răzvan Lucescu l-a dorit la Petrolul -, spune că tot Steaua rămâne principala candidată la titlu.

”Tot cei de la Steaua au un grup puternic, jucători foarte buni, dar să nu dăm la o parte pe Astra și pe Petrolul, echipe care au arătat în sezonul trecut un fotbal de calitate”, a conchis Deac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑