Scolari a fost înregistrat după meciul cu Germaia: ”Au avut șapte ocazii și ne-au dat cinci. Putea fi 5-4"



campionat mondial 2014**VIDEO** Scolari a fost înregistrat după meciul cu Germaia: ”Au avut șapte ocazii și ne-au dat cinci. Putea fi 5-4

Selecționerul brazilian Luiz Felipe Scolari a devenit "inamic public" în țara sa, după ce Selecao a fost eliminată de la CM 2014 fără drept de apel de Germania, după un sec 1-7 în semifinale (VIDEO).

La câteva zile după meci, antrenorul Braziliei a fost înregistrat de camerele FIFA în timp ce discuta, în privat, cu Thiago Silva (căpitanul naționalei) și ofițerul de presă Rodrigo Paiva.

În vârstă de 65 de ani, Luiz Felipe Scolari încerca să aducă o rază de optimism în tabăra sa, spunându-le celor doi: "Este o fatalitate care nu ar trebui să distrugă atâtea ore de muncă!".

Scolari este sigur că dezastrul de pe Estadio Nacional Mane Garrincha nu se va mai repeta în istoria naționalei Braziliei: "Niciodată, nici măcar în următorii 1000 de ani! Ei au ajuns la poartă de șapte ori în prima repriză și ne-au dat cinci goluri. În primele 10 minute din repriza a doua noi am avut patru ocazii mari, se poate vedea pe înregistrare. Dacă noi am fi dat acele goluri s-ar fi făcut 5-4. Este o nebunie să te și gândești la așa ceva!", a spus, vizibil frustrat, Luiz Felipe Scolari, cel care a adus titlul mondial în Țara Cafelei în 2002.

Totuși, antrenorul a încercat să-și mobilizeze echipa înainte de finala mică pe care Brazilia o va juca împotriva Olandei. Șansele ca el să rămână selecționer după acest turneu final sunt extrem de scăzute.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑