Transfer de senzație în Liga Nord-Americană: Spaniolul Pau Gasol a părăsit gruparea Los Angeles Lakers



FOTO: totalbaschet.ro

Un nou transfer de senzaţie în Liga Nord-Americană de Baschet! Pau Gasol a părăsit gruparea Los Angeles Lakers şi a semnat un contract cu formaţia Chicago Bulls.

Jucătorul spaniol Pau Gasol, în vârstă de 34 ani, una dintre vedetele echipei Los Angeles Lakers, la care a petrecut 7 sezoane, a anunţat că va juca la Chicago Bulls din sezonul viitor al Ligii Nord-Americane de baschet.

Gasol, campion în NBA cu Lakers în 2009 şi 2010, s-a aflat în discuţii şi cu San Antonio Spurs, campioana din 2014, dar a ales Chicago Bulls. El s-a transferat la noua sa echipă ca jucător liber de contract.

Lakers i-a oferit spaniolului un nou contract pe 2 ani cu câte 10 milioane dolari pe an, dar Gasol a decis să plece din Los Angeles, unde a ajuns în 2008, de la Memphis Grizzlies.

Cu naţionala Spaniei, Gasol a cucerit medaliile de argint la Olimpiadele din 2008 şi 2012. El a fost şi campion mondial în 2012, cu naţionala Spaniei, şi a mai câştigat 2 titluri europene, în 2009 şi 2011.

În acest intersezon s-a mai realizat un transfer de marcă în NBA. LeBron James a revenit la Celeveland Cavaliers după patru ani petrecuţi la Miami Heat.

Наверх ↑