Moldovenii au gânduri mari după debutul din acest sezon: "Vrem în play-off şi cât mai departe în Europa"



 

**VIDEO** Moldovenii au gânduri mari după debutul din acest sezon:

Cel mai tensionat moment al partidei dintre CSU Craiova şi FC Botoşani s-a consumat cu 20 de minute înaintea finalului. Târnăcop şi Acka s-au accidentat serios. Chiar dacă nu au marcat la debutul în noul campionat, oltenii visează să fie printre echipele care termină pe podium.

"Va fi cred că cel mai dur campionat din istoria fotbalului românesc. Vedeţi că toate meciurile se joacă pe muchie de cuţit, sunt foarte echilibrate", a declarat antrenorul gazdelor, Emil Săndoi.

FC Botoşani are acelaşi obiectiv ca şi adversarii din prima etapă. Moldovenii au terminat pe locul opt în sezonul trecut şi participă în tururile preliminare ale Europa League. Au profitat de faptul că Dinamo, Petrolul şi CFR sunt în insolvenţă, iar Craiova nu are dreptul să joace în cupele europene.

"S-a văzut anul trecut că se poate. Sunt ambiţii mari la Botoşani, toată lumea vrea, şi conducerea, şi antrenorul şi jucătorii. Cred că putem să facem lucruri frumoase pentru că avem o echipă bună pentru campionatul României", a recunoscut Dan Roman.

"Ne-am propus să prindem play-off-ul şi o participare cât mai lungă în Europa League", a completat Gabriel Vaşvari.

Echipa lui Grozavu a ajuns în turul al doilea preliminar Europa League, după ce a eliminat-o pe Tskhinvali, din Georgia. Misiunea devine tot mai grea - pentru a ajunge în turul trei, trebuie să treacă de Legia Varşovia.

"Va fi o partidă dificilă, în care e clar că Legia pleacă cu prima şansă, dar fotbalul se joacă pe teren şi, de ce nu, există şi surprize", a comentat antrenorul Leo Grozavu.

FC Botoşani este echipa din Liga 1 care a făcut cele mai multe transferuri în această vară. 14 jucători noi încearcă să ajute echipa la prima participare în cupele europene din istoria clubului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑