Piţurcă s-a întors negru de supărare din Arabia Saudită: "Pleacă, mă, pleacă!"



 

**VIDEO** Piţurcă s-a întors negru de supărare din Arabia Saudită:

Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu Al Ittihad şi a venit în România. Fostul selecţioner s-ar putea întoarce însă repede în zona Golfului - se numără printre oamenii doriţi pe banca naţionalei Arabiei Saudite.

Victor Piţurcă s-a întors acasă după ce şi-a reziliat contractul cu Al Ittihad, echipă pe care o antrena din octombrie 2014. Nu a venit singur, ci însoţit de secundul Eugen Neagoe. Piturca ar fi dorit să rămână în continuare la echipa la care i-a adus pe foştii stelişti Szukala şi Sânmărtean. Fostul selecţioner al României a primit 900.000 de euro pentru a accepta rezilierea contractului.

Dacă faptul că nu a dat nicio declaraţie pe aeroport nu constituie o surpriză, de această dată Victor Piţurcă l-a şi repezit pe operatorul Digi Sport: "Pleacă, mă, pleacă! Lasă-mă!"

Piţurcă nu duce lipsă de oferte. Conform presei din Golf, acesta va negocia preluarea echipei naţionale a Arabiei Saudite, pe care va trebui să o califice la Campionatul Mondial din 2018. Dacă va accepta, Piţurcă ar fi al doilea român din istorie care ar antrena naţionala arabă. Cosmin Olăroiu a fost managerul Arabiei Saudite la Cupa Asiei din acest an.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑