Fanii Realului i-au cerut demisia lui Florentino Perez, după plecarea lui Iker Casillas



**VIDEO** Fanii Realului i-au cerut demisia lui Florentino Perez, după plecarea lui Iker Casillas

Câteva sute de fani ai echipei Real Madrid i-au cerut demisia preşedintelui Florentino Perez, cu câteva minute înainte de apariţia lui pentru festivitatea de despărţire organizată de clubul spaniol în onoarea portarului Iker Casillas, relatează EFE.

Aglomeraţi la poarta de acces în zona unde era instalat podiumul de onoare, câteva sute de fani au strigat "Florentino, demisia!", la două zile după confirmarea oficială a transferului la FC Porto a lui Iker Casillas, după 16 ani în care a apărat culorile primei echipe a Realului. Majoritatea fanilor erau îmbrăcaţi cu tricoul portarului şi l-au încurajat pe Casillas, care a cucerit 18 trofee cu echipa madrilenă.

În vârstă de 34 de ani, Iker Casillas are în palmares un titlu de campion mondial (2010) şi două de campion european (2008, 2012) cucerite cu selecţionata Spaniei. Cu Real Madrid, el a cucerit 5 titluri de campion al Spaniei, 2 Cupe şi 4 Supercupe ale Spaniei, 3 trofee ale Ligii Campionilor, 2 Supercupe ale Europei, Cupa Intercontinentală şi Campionatul Mondial al cluburilor.

VIDEO

AGERPRES

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑