Vacanţă frumoasă după un sezon tensionat. Cum îşi încarcă bateriile Lionel Messi



Foto:bleacherreport.com
Lionel Messi are parte de o vacanţă frumoasă după un sezon tensionat. Fotbalistul Barcelonei a fost surprins pe un yacht alături de iubita sa, Antonella Roccuzzo, cei doi copii, Thiago şi Mateo, dar şi de câţiva prieteni. Messi îşi încarcă bateriile pe insula spaniolă Formentera.
Anul în curs este unul dificil pentru fotbalistul argentinian. Naţionala ţării sale a fost învinsă în finala Cupei Americii, iar el a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală.
În timp ce Messi se odihneşte, clubul său, FC Barcelona, îşi întăreşte lotul. Catalanii l-au transferat pentru 25 de milioane de euro pe fundaşul naţionalei Franţei şi al lui Olympique Lyon, Samuel Umtiti.
Totodată, Barcelona l-a achiziţionat pe mijlocaşul ofensiv Denis Suarez de la Villarreal contra sumei de 3 milioane 250 de mii de euro.
Ultimul transfer realizat de campioana Spaniei este cel al fundaşului francez Lucas Digne, pentru care catalanii au plătit lui Paris Saint-Germain 16,5 milioane de euro. Fotbalistul a semnat pe 5 ani, iar clubul francez ar putea să mai primească 4 milioane de euro sub formă de bonusuri de performanţă.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑