Fotbaliştii italieni şi cei argentinieni, binecuvântaţi de Papa Francisc



013 августа 2013

 

Fotbaliştii italieni şi cei argentinieni au fost binecuvântaţi la Vatican! Papa Francisc, cunoscut ca un mare amator al fotbalului, a primit delegaţiile echipelor naţionale ale celor două ţări cu o zi înaintea amicalului de la Roma.

Papa Francisc a organizat o recepţie la Vatican, pentru jucătorii celor două echipe. La audienţă au fost prezente peste două sute de persoane. În afară de jucători, la întâlnirea cu Papa au venit şi oficialii sportivi din cele două ţări.

"Sincer să fiu, îmi este greu să decid cu cine să ţin. Din fericire, acesta este doar un meci amical. Mi-aş dori ca meciul să fie cu adevărat amical, ceea ce vă urez şi vouă", a spus Papa Francisc.

Suveranul Pontif, cunoscut ca un mare amator al fotbalului, a primit şi câte un tricou al fiecăreia dintre cele două echipe naţionale, precum şi un vas din argint, din partea argentinienilor, şi un măslin, din partea italienilor.

Partida de miercuri este dedicat[ anume Papei. Suveranul Pontif nu va putea, însă, veni la meci, din cauza calendarului încărcat. Alte două absenţe importante vor fi Balotelli, la italieni, şi Messi, la oaspeţi, ambii accidentaţi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑