Start slab pentru sportivii moldoveni la Campionatul European de atletism



013 августа 2014

 

Sportivii moldoveni au avut un start slab la Campionatul European de atletism, care a început la Zurich. În prima zi de concurs, doi atleţi din Moldova au fost eliminaţi din calificări.

Moldova este reprezentată la Campionatul European de trei sportivi. Alexei Cravcenco a evoluat în proba de 400 de metri garduri, însă nu a reuşit să treacă de calificări. Acelaşi rezultat l-a obţinut un alt atlet moldovean, Vladimir Letnicov la proba de triplusalt. El a înregistrat doar al 16-lea rezultat în calificări.

Al treilea sportiv moldovean care evoluează la Campionatul European de atletism din Elveţia este Serghei Marghiev. Acesta va evolua la proba aruncarea ciocanului. Calificările sunt programate pe 14 august, în prima jumătate a zilei.

La ediția din acest an a Campionatului Europenean de Atletism participă aproximativ 1500 de atleţi din 50 de ţări. Sportivii luptă pentru medalii pe stadionul Letzigrund din Zürich, care are cea mai performantă pistă de alergări din lume. Competiţia se va încheia pe 17 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑